Dirar speelde vanaf het begin van het seizoen met liesbreuk


afitk
Nabil Dirar speelde bij Fenerbahce tot nu toe met een liesbreuk.
Tot die conclusie kwamen de clubdokters op het gebied van liezen. De aanvaller van Fenerbahce moet onder het mes en is ongeveer zes weken uitgeschakeld. Maar het is nog niet bekend wanneer hij onder het mes gaat.

In Istanbul slaagde men er niet in te achterhalen waarom hij voortdurend last had van zijn liezen. Zelfs na drie echo's en allerlei bezoeken aan fysiotherapeuten had Dirar nog geen duidelijkheid over de bron van alle ellende. Uiteindelijk zijn ze erachter gekomen dat Dirar met liesbreuk speelde.Trainer Ersun Yanal vindt dat een operatie de beste oplossing is”
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen