"Ik denk dat ze aan het langste eind zullen trekken"


ersunyanal
Ersun Yanal, de trainer van Fenerbahçe heeft na de verloren wedstrijd tegen Antalyaspor de onderstaande uitspraken gedaan.
"Wij hebben tegen een ploeg gespeeld die verdedigend heel erg goed was. Wij wisten dit van tevoren, maar het lukte ons niet om via de flanken een gaatje te vinden. Ondanks dat wij de betere partij waren, lukte het niet om door het midden te komen. Wij hebben alle variaties geprobeerd. Mijn spelers vonden het heel erg. Wat wij nu moeten doen is vertrouwen op deze spelersgroep en blijven steunen. Ik denk dat ze aan het langste eind zullen trekken. Als Rodrigues en Moses weer blessurevrij zijn en kunnen meespelen, zal het allemaal veel beter worden."
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen