Altay weer volop geprezen: Fener-doelman brengt redding oog-in-oog met Hakan Ozmert


altyus
Altay maakt het vrijdagavond waar in Super Lig-wedstrijd tegen Antalyaspor. Vooral na de rust, in 5 minuten tijd maakte hij twee schitterende reddingen namens Fenerbahce.

Het regent complimenten voor de 21-jarige doelman van Fenerbahce, die oog in oog met Hakan Ozmert redding brengt bij een stand van 0-1 voor Antalya.Artikel delen met vrienden:


Reacties (13) 


+: 1
-: 0
R: 15
Nieuw
Ama

Welke spelers zijn al wel niet opgehemeld in Turkije... en eenmaal in het buitenland mogen ze op de tribune naast supporters zitten zoals Cenk Tosun


+: 3260
-: 0
R: 5195
Level 5

Cenk is niet opgehemeld, volgensmij ben jij zijn lig en CL prestaties vergeten met schoten van ruim 35 meter afstand.

Zijn fout was om de transfer aan Fiko over te laten. Everton gaf het meeste geld, maar was niet geschikt voor Tosun Pasa. Cenk moet in een team spelen waar hij mee kan voetballen.+: 5674
-: 0
R: 8932
Level 5

Beter word hij opgeroepen


+: 3
-: 0
R: 20
Level 1

B*kunuda cikartmayin lutfen, alleen omdat hij even een paar wedstrijden fatsoenlijk gekeeped heeft moet hij opgeroepen worden? Laat deze jongen eerst maar eens een seizoen keepen, dat oproep gebeuren komt daarna wel.


+: 5674
-: 0
R: 8932
Level 5
+1

Waarom staat Ugurcan Cakir dan in de voorlopige selectie? Door 3 goede reddingen tegen Fenerbahce. Senol Gunes'in Fenerbahce hastaligi var zaten. Of Mert?


+: 122
-: 0
R: 330
Level 3

altay moet eerst 22 worden voordat hij mee mag doen met het eerste team
ugurcan is volgens mij 23 waardoor hij wel is opgeroepen+: 755
-: 20
R: 1613
Level 5

Ne alaka, mathijs de ligt 18 oldugunda milli takimda oynuyordu a,q

Feridun dedigi gibi. Senol Gunes heeft een Fener complex.


+: 3
-: 0
R: 20
Level 1

Loll, je vergelijkt een keeper dat bezig is in zijn 2e seizoen met een keeper die nog maar een paar wedstrijden erop heeft zitten? Daarnaast heeft Ugurcan veel cruciale reddingen verricht en dure puntenverlies voorkomen voor Ts, Ugurcan is momenteel echt wel een klasse beter dan een Altay.. begrijp me niet verkeerd, ik zeg niet dat Altay slecht is, het is zeker een keeper met potentie, maar deze jongen is er nog lang niet.


+: 246
-: 0
R: 382
Level 3

Uhm, dit is toch gewoon geluk? Hij doet wat een keeper moet doen, zichzelf groot maken. Hij zwaait om zich heen zodra die gast schiet en hoopt voor het beste. Niet echt een indrukwekkende reflex ofzo.


+: 5674
-: 0
R: 8932
Level 5

Hij deed veel meer tijdens de wedstrijd. Dit was niet alles lol en daarnaast staat Mert nu in de selectie die dit niet kan.+: 11450
-: 0
R: 11639
Level 5

Shi.t keeper. Kan de bal nooit claimen.


+: 1195
-: 10
R: 2241
Level 5

Wordt enorm overschat deze Altay. Hij kan geen enkele bal klemmen.


+: 755
-: 20
R: 1613
Level 5

Onana kan dat ook niet, is hij nu een mindere keeper?

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen