Fenerbahçe verliest na 342 dagen een thuiswedstrijd


ersunyanal
Antalyaspor heeft de ongeslagen reeks van 15 wedstrijden van Fenerbahçe vanavond beëindigd.
De Turkse topclub was 15 thuiswedstrijden ongeslagen in Kadiköy en verloor vanavond met 0-1 van Antalyaspor. De laatste thuisnederlaag was op 28 oktober 2018. Toen verloor Fenerbahce met 1-3 van Ankaragucu en werd trainer Philip Cocu ontslagen.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (4) 


+: 11450
-: 0
R: 11639
Level 5

1 actie 1 doelpunt, tipini sik-timin Ersunu. Zoveelste fout van Jailson... sjonge sjonge elke jongens droom om tegen Jailson te spelen ..


+: 13
-: 0
R: 55
Level 2

Fout? hij loopt gewoon uit de weg. Die gast maakt niet eens actie ofzo.+: 1
-: 0
R: 15
Nieuw
Ama

als je niemand in je jeugdopleiding hebt die net zo slecht is als Jailson... wat heb je dan aan je jeugdopleiding? Maar Turken denk niet na

Ama Jailson Brezilyali is dan waarschijnlijk de reden


+: 6
-: 0
R: 52
Level 2

Fenerbahce heeft zijn doel vorige week al bereikt. 0-0 tegen GS is groot kunst. Bekers zijn niet belangrijk van GS punten pakken wel.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen