Max Kruse genomineerd voor FIFA FAIR PLAY award


asitp
De 31-jarige Duitse aanvaller Max Kruse van Fenerbahçe kreeg zaterdag veel lof na de derby tegen aartsrivaal Galatasaray. Kruse kon foutloos meezingen met het Turkse volkslied voorafgaand aan de wedstrijd.

“Vanaf de eerste dag dat ik in dit land was, voelde ik me heel welkom. Voor mij is het een teken van respect voor het land waarin ik speel en voor de mensen die van dit land houden. Ik leef hier, dus ik zal proberen om onderdeel te zijn van dit land,” aldus Kruse desgevraagd naar het moment waarop hij het Turkse volkslied zingt.

De Duitser is genomineerd voor de FIFA FAIR PLAY award!
Artikel delen met vrienden:


Reacties (2) 


+: 1
-: 0
R: 56
Level 2

Hij moet genomineerd worden voor Oscar award. Wat een showman...


+: 6
-: 0
R: 4
Nieuw
+2

@ultrasvardar. Dus jij vind het fout wat die heeft gedaan? Ookal doet die alsof is het een mooi gebaar dat hij het wilt. Hersenloze ezel dat je bent

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen