Erdinc: "Fenerbahçe is groter dan Galatasaray"


erdinco
Mevlut Erdinc speelt voor Fenerbahce. De transfervrije spits werd deze zomer door Fenerbahce overgenomen van Medipol Basaksehir.

De droom van de Turkse international om voor Fenerbahce te spelen gaat hiermee in vervulling. "Spelen voor deze club was een droom en nu gaat het gebeuren. Alles wat ik wilde was Fenerbahce. Ik wist dat ik op weg was naar de beste club van Turkije. PSG staat bij mij op de eerste plaats, want ik heb daar eerder gespeeld. Ik denk dat de wedstrijd tussen Galatasaray en PSG een aantrekkelijk duel gaat worden.

"Het is een moeilijke wedstrijd voor Galatasaray. PSG heeft geweldige spelers in de selectie. Galatasaray is een grote club in Turkije, maar Fenerbahce is grote dan Galatasaray", aldus Erdinc tegenover Hurriyet.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (2) 


+: 237
-: 0
R: 406
Level 3
+1

Dat klopt... Fenerbahce was, is en blijft altijd groter dan Galatasaray


+: 195
-: 0
R: 370
Level 3
+1

Paranin suyu nerden akiyorsa o buyuktur, dimmi melvutcum ..

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen