"Met pijn in mijn hart hebben we Ekici buiten de selectie gelaten"


ekio
Fenerbahce-trainer Ersun Yanal maakte vandaag interessante uitspraken over de stand van zaken van geblesseerde spelers. 

“Ik ben tevreden met de score en het spel tegen Galatasaray. Wij hebben tot nu toe 11 punten verzameld, maar kijk eens naar de wedstrijden die wij hebben gespeeld. Gazisehir, Basaksehir, Trabzonspor, Alanyaspor, Ankaragucu en Galatasaray. Ik ben trots op mijn spelers, ze hebben gevochten tegen Galatasaray.

Mehmet Ekici
“Met pijn in mijn hart moet ik vertellen dat we Ekici buiten de selectie hebben gelaten. Ik wil er niet meer over vertellen. Serdar Aziz kampt met een breuk in zijn arm, als hij 1x verkeerd valt dan moet hij geopereerd worden. De spelers die momenteel spelen in de basis tonen het spel die ik langzaam wil zien,” aldus Yanal.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (1) 


+: 5674
-: 0
R: 8932
Level 5

We weten tenminste waarom Serdar Aziz niet speelt

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen