Veel discussie over Max Kruse! Zong hij om te showen?


astikl
Er is momenteel veel discussie over Fenerbahce-aanvaller Max Kruse. Volgens sportcommentator en oud scheidsrechter Ahmet Cakar maakte hij er een show van om het Turkse volkslied mee te zingen tijdens de wedstrijd tegen Galatasaray. 

Mediamagnaat Acun Ilicali greep in tijdens voetbalprogramma Beyaz Futbol. “Volgens Acun Ilicali zong Max Kruse vol vanuit zijn hart omdat de Duitser al in Duitsland veel met Turken omging. Ik ken Max Kruse, maar jij kent hem niet Ahmet Cakar. Hij heeft er geen show van gemaakt want hij gaat al jaren met Turken om,” aldus Ilicali.

Arjen Robben loofde het Turkse volkslied

Arjen Robben maakte in 2013 interessante uitspraken tegenover NOS en vertelde dat hij kippenvel kreeg voor de WK-kwalificatiewedstrijd Turkije-Nederland (0-2) hoe het Turkse volkslied klonk.

"Deze ambiance maak je niet vaak mee. Dat volkslied van hun. Ja, ik wou bijna mee gaan zingen, maar zover ging het niet", zei hij tegen de NOS.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (7) 


+: 5674
-: 0
R: 8932
Level 5

Ja man, 5 macta 4 assist yapan, kac tane kilit pas yapan, her yaptigimiz attak ondan geciyor herkez beyenmis, show mi yapcak? lol


+: 4
-: 0
R: 12
Nieuw

Hij is gewoon een vieze jaloerse gsli die er niet tegen kan dat zelfs hun eigen turkse spelers de volkslied niet kunnen zingen. *Kuch* Emre Mor *Kuch*.

Enige wat die emre mor kan is achter k\/tjes rennen maar achter de bal aan rennen ho maar+: 11450
-: 0
R: 11639
Level 5

Veel discussie derken is gewoon alleen Ahmet Cakar...


+: 5009
-: 0
R: 9616
Level 5

Tuurlijk is dit show. Zo naïef zijn de Turkse mensen nou toch ook weer niet. :facpal:


+: 1883
-: 0
R: 4162
Level 5

Als het een voetballer van Bjk was, dan was je nu apentrots geweest.


+: 246
-: 0
R: 382
Level 3

Van mij mag hij er een heel toneelstuk van maken. Mensen die zo veel commotie maken om dat volkslied vragen hier gewoon om. Babel deed het ook trouwens. Mooie statement.+: 5327
-: 0
R: 6500
Level 5

Volkslied is hun smoesje geworden.. Only in Turkey

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen