Vedat Muriqi: “Ik wil een legende worden bij Fenerbahçe”


amurii
Vedat Muriqi, de sterspeler van Fenerbahçe heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.
“De uitslagen van derbywedstrijden zijn meestal 0-0, 1-1, 2-2. De laatste 5 derbywedstrijden tussen Galatasaray en Fenerbahçe zijn 3 keer geëindigd in een gelijkspel. Wij waren echt van plan om te winnen van Galatasaray, wij kregen kansen, maar wij konden niet scoren. Dit was mijn eerste derby, maar ik kies geen wedstrijden, en wil alleen maar een toegevoegde waarde zijn voor mijn ploeg. Het maakt mij niet uit dat ik transfergeruchten over mezelf hoor. Het trekt mijn motivatie alleen maar omhoog. Scout volgen alle spelers over de hele wereld. Ik wil een legende worden bij Fenerbahçe”
Artikel delen met vrienden:


Reacties (2) 


+: 5674
-: 0
R: 8932
Level 5

Adamim be!


+: 195
-: 0
R: 927
Level 4

Ambitieus blijven, doorgaan en jezelf blijven ontwikkelen, de rest komt dan wel

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen