“Fenerbahçe is een van de grootste favoriet om kampioen te worden”


ridvan
Rıdvan Dilmen, sportcommentator van NTV heeft na de derby tegen Galatasaray de onderstaande uitspraken gedaan.
“Fenerbahçe is tot eind dit seizoen een van de grootste favoriet om de competitiebeker te winnen. Zowel tactisch als fysiek. Ok, ze hebben misschien tegen Galatasaray niet perfect gespeeld, als je de wedstrijd opnieuw bekijkt, zal je zeggen waarom je niet van Galatasaray heb kunnen winnen. Heeft Galatasaray kansen gekregen? Ja. Mijn vrienden bij Galatasaray zijn ook blij met een gelijkspel. Mijn vrienden bij Fenerbahçe zijn ook blij met 1 punt. Voetbal speel je met goede voetballers. Je kunt niet met spelers zoals Frey gaan voetballen. Ook niet met de selectie van het afgelopen seizoen. Voetbal speel je met Vedat Muriqi, Emre en Max Kruse.”
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen