'7 miljoen premie voor spelers Galatasaray en 2 miljoen premie voor spelers Fenerbahçe'


apreio

Het bestuur van Galatasaray kwam eerder met een aangename verrassing voor de spelers. De club heeft namelijk de salarissen uitgekeerd aan de spelers.


Het zou gaan om de winstpremies en salarissen die de voetballers nog tegoed hadden. Naast deze enorme boost om het moreel van de spelers op te krikken, heeft het bestuur ook nog eens een mega premie in het vooruitzicht gesteld als er na wordt gewonnen van aartsrivaal Fenerbahçe in speelweek 6.

De spelers van Galatasaray kunnen rekenen op een premie van 7 miljoen TL (ruim 1,1 miljoen euro) in totaal.

Fenerbahçe en daarentegen maakte ook de premie bekend voor het duel tegen Galatasaray. Vijf miljoen minder als Galatasaray het bestuur uitkeren. De spelers krijgen 2 miljoen tl bij winst.

Artikel delen met vrienden:


Reacties (1) 


+: 29
-: 30
R: 91
Level 2

Ra Ra Ra boys wat deed Albayrak nog 3 dagen geleden in Amerika penselvenia wie keert die 1,1 miljoen,€ uit :tok:

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen