“Als Fenerbahçe wint, zal Galatasaray in een crisis belanden”


amurii
Gürcan Bilgiç, journalist van Sabah heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.
“Er heerst een stilte rondom de eerste derby van het seizoen. De afgelopen week zagen wij dat men elkaar zat te irriteren op hoog niveau, nu hebben de spelers het laatste woord. Zal deze wedstrijd een mijlpaal worden? Als Fenerbahçe wint, zal Galatasaray in een crisis belanden. Ze zullen niet alleen tegen hun aartsrivaal verliezen, maar drie dagen later spelen zijn de Champions League wedstrijd tegen PSG. Dit zal het druk verhogen. Woensdag kunnen mensen het over hele andere dingen hebben zoals het bekritiseren van Fatih Terim.”
Artikel delen met vrienden:


Reacties (6) 


+: 560
-: 10
R: 852
Level 4
+2

Die Fetocular moesten nu net als Bjk 5 punten hebben als die Kayseri wedstrijd niet was omgekocht.
En bij eventueel gelijkspel bij de derby 6 punten en dan 7/10 punten achterstand op de nummer 1 van de lig bij eventueel winst voor de nummer 1.


+: 3
-: 0
R: 3
Nieuw
+3

Ik zie jou altijd reageren onder posts van GS en man man man onzin praten is echt jouw beste vak. Stop met haten broertje we snappen het, Gala is een geweldige club en dat doet pijn voor een Fenerli, zal vast moeilijk zijn elke avond naar bed te gaan met die gedachte dat je zielige omkoopschandaal clubje nooit beter wordt dan Gala waar iedereen steeds op haat, gelukkig hebben Gsliler dat niet :lol:+: 70
-: 0
R: 249
Level 3

Deze gozer is het ook helemaam kwijt. Dusunsene ya, je komt elke topic reageren van GS met 'onzin' en dan ook altijd wel een lap tekst. Dan denk ik, je hebt zoveel leukere dingen te doen in het leven, maar hij komt hier op deze site, zijn grootste hobby. Bu site kapanirsa, ki insAllah kapanir, dan gaat hij burn-out of overspannen thuis zitten.

Cahillik kotu birsey cahilson


+: 560
-: 10
R: 852
Level 4
+1

Je kan ook geen aanhangers van een club op FS na die taferelen als 3 onterechte rode kaarten binnen 10 min goedkeuren aan een club die totaal de wedstrijd beheerst en voorstaat.

Ieder Fenerli gaf toe dat Palabiyik onterechte rode kaarten aansmeerde aan Bjk in de derby maar jullie praten jullie eigen schandaal gewoon goed.
Ik had ook niks anders verwacht van jullie.


+: 70
-: 0
R: 249
Level 3

Dan waren ze maar onterecht en nu? Get over it sukkel...

Dat betekent toch niet dat t onterechte tegenover ons wel terecht is?

Wel in jullie ogen, dus wat praat jij nog steeds over toen je ongesteld was. Kruidvat maandverband zal jou vast goed doen..


+: 29
-: 30
R: 91
Level 2
+2

La wat miauwen die poesjes renktas waarheid aanhoren van een FB doet serieus pijn kijk ze miauwen :tok: wat deed Albayrak nog 2 dagen gelden in Amerika penselveniya ra ra ra :tok:

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen