"Als ik een baby zag, begon ik te huilen"


fernandao
Fernandao, ex-speler van Fenerbahçe heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan tegenover Globo.
"De periode in Saoedi-Arabië was mijn slechtste periode in mijn carrière en leven. Ze leven daar volledig volgens geloof en het is een gesloten land. Mijn familie kon daar niet fatsoenlijk op straat lopen. Wij hebben ons niet kunnen aanpassen aan de normen en waarden van Saoedi-Arabië. Dat heeft mijn performance geraakt. Toen ik thuiskwam, vond ik mijn vrouw huilend op de bank. Ze wou terug naar Brazilië. In die periode raakte zij ook nog eens zwanger. Helaas is zijn hart, toen hij nog in de buik van mijn vrouw lag gestopt. Dat was de grootste schok van mijn leven. Ik was psychologisch kapot. Wij konden niet in Saoedi-Arabië blijven. Mijn vrouw Daiana wou terug naar Brazilië en bij haar vrienden zijn. Ik raakte in depressie. Als ik een baby zag, begon ik te huilen. Je vrouw draagt 9 maanden je baby en opeens raak je zoiets kwijt. Nu zijn wij in Brazilië en mij vrouw is weer zwanger. Wij wachten met z'n allen op Levi."
Artikel delen met vrienden:


Reacties (2) 


+: 5327
-: 0
R: 6500
Level 5

Gecmis olsun en tja daar leven ze anders dan in Turkije..


+: 1380
-: 10
R: 3023
Level 5

Ik hoop dat hij en zijn gezin deze ernstige gebeurtenis een plekje kunnen geven en mentaal volledig genezen.

Anderen opleggen hoe ze moeten leven of scheef aankijken, maar wel andermans vrouwen seksueel intimideren. Schijnheilige mensen.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen