Kruse: 'Ik wil scoren tegen Galatasaray, iedereen weet hoe de rivaliteit is'


akruuus
Voor veel supporters van Fenerbahçe is de uitwedstrijd tegen Galatasaray dé wedstrijd van het jaar. 

Voor Max Kruse is het eveneens een speciaal duel. De aanvaller kijkt nu met vertrouwen vooruit naar de wedstrijd van zaterdag.

"Het is ten eerste speciaal omdat de wedstrijd tegen Galatasaray is, dat leeft altijd hier in Turkije", vertelt de Duitsers tegenover de Turkse pers. "En ten tweede omdat ik er zelf voetbal. Natuurlijk wil ik scoren, maar dat wil ik iedere wedstrijd. Ook zeker Galatasaray. Ik heb al gescoord met een Fener-shirt. Maar tegen Galatasaray wil ik zeker scoren omdat iedereen weet hoe de rivaliteit is. En volgens mijn ploegmaten ben je pas een Fener-fan als je tegen Galatasaray scoort."

"Galatasaray heeft een goede aanval, maar wij zijn niet bang. Ik hoop dat ik ga scoren tegen Galatasaray,” aldus Max Kruse.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (9) 


+: 24
-: 0
R: 33
Level 1

Kruse, ik moet je teleurstellen. Muriqi gaat ze maken. Geef jij maar de assists.


+: 169
-: 0
R: 676
Level 4

Ik moet jullie teleurstellen jullie gaan de middellijn niet een passeren , we gaan fb ff uit hun dromen helpen en zoals altijd laten zien wie de grootste is , dat is nu al duidelijk maar we willen extra nadruk erop zetten door fb van de mat af te vegen+: 2
-: 0
R: 24
Level 1

Ik zou als ik jouw was FB niet onderschatten. Je weet dat FB de beste statistieken heeft in derbys.


+: 195
-: 0
R: 927
Level 4

Bırak konuşsunlar, ze doen toch niks anders


+: 169
-: 0
R: 676
Level 4

Ja dat is als fb thuis speelt dan wordt een gelijk spel al gevierd als kampioenschap maar kwa titels binnen slepen slaan ze de plank al jaren mis


+: 195
-: 0
R: 927
Level 4

Volgens mij is het juist gese die een gelijkspel in Kadıköy viert als overwinning.+: 70
-: 0
R: 249
Level 3

Toen werden we kampioen :tok:

Lights out :bz:


+: 41
-: 0
R: 231
Level 3
T32

Alsof dit niet indrukwekkend is. Andersom olsa hoorden we de gs supporters elkedag opscheppen. Net als een europa cup van bijna 20 jaar terug.


+: 405
-: 0
R: 418
Level 3

Laatste keer dat jullie kampioen werden was 1 dollar 2 lira waard. Ne ayaksiniz.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen