Fenerbahçe al negen wedstrijden ongeslagen tegen Galatasaray


amuoor
Fenerbahce blijft heer en meester in de derbywedstrijden tegen Galatasaray en Besiktas.

De Turkse topclub heeft in het afgelopen zeven seizoenen 28 wedstrijden gespeeld, 10x gewonnen, 12x gelijkgespeeld en 6x verloren. Fenerbahce speelde dus 14 competitiewedstrijden tegen Gala en Besiktas. 5 winst, 6 gelijkspel en 3 verlies. Fenerbahce verliest al 9 wedstrijden niet tegen aartsrivaal Galatasaray in de Super Lig.

Fenerbahce mag zich de “Derbykoning van Turkije” noemen.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (17) 


+: 32
-: 0
R: 54
Level 2

We zijn zeker de derbykoning, valt aan de feiten te zien


+: 663
-: 0
R: 1398
Level 5

Jet is al
Jaren bekend dat wij de derby king zijn. Maar wat heb je er aan je wordt er geen kampioen mee.+: 237
-: 0
R: 406
Level 3

Galatasaray kan sinds 18 oktober 2014 niet meer winnen. Toen speelden nog spelers als Wesley Sneijder, Blerim Dzemaili, Olcan Adin, Umut Bulut, Burak Yilmaz, Aurelien Chedjou etc... Allemaal namen van wie de meeste al 3 jaar geleden zijn vertrokken.


+: 4
-: 0
R: 16
Level 1

We moeten eerlijk toegeven dat fener heel sterk is in derby wedstrijden. Ze weten altijd op een of andere manier te winnen of gelijk te spelen. Maar eerlijk is eerlijk ze mogen de derby king zijn als wij maar de champions king zijn.

Liever ieder jaar kampioen worden en CL spelen tegen Real madrid etc...

Maar ja ze mogen er best wel fier op zijn de kanrietjes.


+: 3143
-: 0
R: 2575
Level 5

Maar kan zonder palabiyik the "yetis ya aaaaaallllliiii " niet van Besiktas winnen..


+: 5674
-: 0
R: 8932
Level 5
+2

Hoe durf je zoiets te zeggen na het geholpen worden door de scheids gister?+: 3143
-: 0
R: 2575
Level 5

"Geholpen"? Wil je zeggen dat penalty onterecht was? Enige waar je over kunt discussiëren was onnodige duw van Ljajiç op de scheidsrechter..

Maar ontneemt niet het feit dat jullie afgelopen jaren niet kunnen winnen van ons. Palabiyik ile anca zar zor yendiniz aq..

Trouwens, jullie zijn afgelopen wedstrijd tegen Ankaragücü zelf geholpen. Je zag meters van te voren voordat de bal doellijn passeerde dat deze een doeltrap hoorde te zijn, maar scheidsrechter geeft een onterechte hoekschop aan fener en fener scoort. Bunuda konussana?


+: 5674
-: 0
R: 8932
Level 5
+2

Vodafone Park acilisini unuttun mu? TTA biz actik, Vodafone parki da biz actik

www.youtube.com/.../


+: 3143
-: 0
R: 2575
Level 5

Feridoen, acilis dedigin mac was beker wedstrijd. Nasil unuturum? Palabiyik floot ajdjsjdh birde övünüyor..

Baycu, ben geen 30 maar 26. Wat wel in de buurt van getal 30 komt, is mijn junior. 010 westside, kancik degiliz elhamdülillah. Senin gibi dansöz hic degiliz.

Vertel me wie er zielig is? Ik die zijn identiteit niet ontkent of jij die keer op keer stoer doet en schuilt achter honderden profielen?

Vraag Besiktas aan jullie ridvan baba. Sizi nasil icerde, disarda, havada, karada, gece ve gündüz zevkten inlettigimizi bizzat kendi tecrübeleriyle anlatir..

Son senelerdede yenemiyorsunuz. Yetis yaaaa aliiiiii!!!

Ik lach je uit vanuit mijn kantoor ahahhahahahhaha hhahaha


+: 5674
-: 0
R: 8932
Level 5+: 3143
-: 0
R: 2575
Level 5

Ik weet niet met wie jij mij door elkaar haalt, ama bacaklarinin arasindaki ikitane findiklarin yiyorsa bana facebook üzerinden yaz bakayim internetheld..

:lol:

Wel dope dat een persoon met splitt personality zich ‘iets’ kan vinden op een virtuel platform als deze waar een wicked niveau heerst..

Je doet wel enorm je best met het aanmaken van nieuwe profielen. Ziekelijk gestoord hoe dit jouw ego kan strelen. Proficiat katiksiz cocuk!

En ik ben bijna 27. Doe nou niet als of je mij persoonlijk kent, want dat is niet zo. Bilseydin altina siciyor olurdun suan..


+: 5327
-: 0
R: 6500
Level 5

@DutchTurk61 een jood blijft een jood dus verspil je tijd niet aan hem.


+: 237
-: 0
R: 406
Level 3

Sener

Ik heb al meerdere keren adres voor ontmoeting gegeven maar je komt niet. Jij hebt meerdere mensen zitten bedreigen en daar kwam je ook niet opdagen. Je bent echt show off wannabe gangster. Praten via facebook maakt je geen man, ondanks dat ik je vaak genoeg heb geschreven maar jij ervoor koos om mij te negeren. Gercekler aci.


Hoppersin

Meer bukken jongen. Ze komem nog niet in je.


+: 1
-: 0
R: 15
Nieuw
Ama

Echt typerend dat [****]bahce dit als een van hun successen ziet.. je moet wat doen als je geen prijzen kan winnen. Acinacak bi durumdasiniz


+: 5674
-: 0
R: 8932
Level 5
+3

Wat raar he dat het onverslaanbaar zijn voor je grootste rivaal eigenlijk gewoon een succes is voor de rivaliteit van de clubs. Dit is toch echt 1 van de normaalste zaken in een rivaliteit? Waarom hebben jullie, maar ook echt jullie alleemaal het IQ van een vis?+: 3
-: 0
R: 3
Nieuw

Beginnen ze weer hoor met die domme statistieken, als Fener vorig jaar niet werd geholpen door de scheids met die onzin penalty en afschuwelijke beslissingen, dan hadden ze helemaal geen topic kunnen verzinnen.


+: 70
-: 0
R: 249
Level 3

Mensen dit is gwn een prestatie tegen ons van Fener. Adamlari en kotu kadrolariyla yenemiyoruz. Rezil olan biziz, ve onlarda bunlarla ovunuyorlar. Kendi oyuncularimiza bakalim. Bog var sanki onlari yenemiyoz diye. Hata bizde, ne kadrolarlan yenemedik adamlari :gewe:

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen