“Falcao en Vedat Muriqi zijn twee verschillende voetballers”


amurii
Acun Ilıcalı, zakenman en een fanatieke Fenerbahçe supporter heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan tegenover Beyaz TV.
“Ik wil het bestuur van Galatasaray bedanken dat ze Falcao naar Turkije hebben gebracht. Dit is een belangrijke transfer. Toen hij bij Atletico Madrid speelde, was ik een grote fan van hem. Falcao en Vedat zijn twee verschillende voetballers. De één zit al boven, de andere is op weg naar boven. De vraag is, zal Vedat ook het niveau van Falcao bereiken. De tijd zal ons dit leren. Vedat is een speler die op alle manieren kan scoren. Max Kruse is naar Turkije gekomen om te voetballen. Dat kunnen wij duidelijk zien. Hij was in de wedstrijd tegen Ankaragücü de Man of the match. De verdediging van Fenerbahçe geeft wel SOS signalen af.”
Artikel delen met vrienden:


Reacties (8) 


+: 24
-: 0
R: 33
Level 1
+4

Doe mij maar liever Muriqi. Adam bildigin vahsi hayvan.


+: 246
-: 0
R: 382
Level 3

Yapmayın etmeyin ya. Straks is het weer een Sadık gevalletje en sta je weer voor lul. Zelfs ik vind het zielig.+: 5674
-: 0
R: 8932
Level 5

Een spits die gespaard word omdat hij twee wedstrijden niet aan kan, moeten we vergelijken met Muriqi? een 7/8 jaar oudere versleten dode spits idd


+: 3184
-: 10
R: 8761
Level 5
+9

Muriqi heeft zich echt goed ontwikkeld, Falcao is versleten. Niet te vergelijken


+: 195
-: 0
R: 370
Level 3
+2

Uit jouw vrouwelijk oogpunt kan ik jouw reactie wel begrijpen, een wereld spits vergelijken met iemand die een paar doelpunten bij rize en fener heeft gemaakt..


+: 24
-: 0
R: 33
Level 1
+1

Ik zal je even corrigeren. Hij is een ex-wereld spits. Leeftijd is een b1tch, anders zouden Maradonna en Pele nog steeds voetballen.+: 3184
-: 10
R: 8761
Level 5

Kijk dat LionGa-y27 dom is wisten we al,maar dat hij niet snapt dat hij zegt dat ik ze vergelijk terwijl er letterlijk staat ‘niet te vergelijken’ is zelfs voor zijn doen ongelooflijk.

Falcao zijn carriere kan je niet met Muriqi vergelijken, en Muriqi zal wss nooit zo een carriere hebben maar Falcao is kapot.

Dus waar heb jij het eigenlijk over?


+: 5327
-: 0
R: 6500
Level 5

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen