VIDEO: Adil Rami helpt Ankaragucu met openingstreffer


adilfeo
De vroege openingstreffer van Ankaragucu kwam tot stand door een grote verdedigingsfout van Adil Rami. Waar is de Fransman mee bezig? Bekijk de beelden hieronder!


Artikel delen met vrienden:


Reacties (5) 


+: 11450
-: 0
R: 11639
Level 5

AUB kan iemand mij vertellen waarom Comolli deze gast wilde? No way dat Ersun en Ali Koc hier mee te maken hebben. Deze gast is weggestuurd omdat hij niet mee wilde trainen en speelde in een programma, wat voor profvoetballer is dat nou weer? Deze man is meer bezig met social media dan voetbal...

Zanka is ook een rotzak, staat 10 meter verder op en kan de tegen speler niet eens in halen. Orda Ozan Tufan olucakti kon hij die speler makkelijk inhalen.

Skrtelin sucu ne? Zijn salaris was een probleem maar je geeft het liever aan deze gast...

Ik hoop dat Hasan Ali, Moses en Isla zsm terugkeren. Anders word onze aanval en verdediging bagger.


+: 36
-: 0
R: 176
Level 3

Nee hij zei dat hij ziek was en ging vervolgens met een programma mee doen waarvan de winst naar een goede doel zou gaan. Hij kreeg daar een blessure ofzo en werd direct weggestuurd, dat is wat ik heb gelezen.


Maar je hebt gelijk tis echt een slechte speler.+: 18489
-: 0
R: 21230
Level 6

Ik zei het al, maar deze man is gewoon shit. In ieder geval op dit moment, vroeger was het anders.

Paar grapjassen die mij hier de les kwamen lezen over deze man.


+: 19
-: 0
R: 94
Level 2
+1

Abartilacak ayiplanacak bisey yok. Pas hatasi herkesin basina gelebilir. Ayiplanacak bisey ariyorsaniz bjk defansina gidin


+: 11450
-: 0
R: 11639
Level 5

2 fouten binnen 10 seconden noem ik geen goeie speler meer.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen