Garry Rodrigues mist mogelijk derby tussen Galatasaray - Fenerbahçe


rodriguesfb2
Trainer Ersun Yanal kan hoogstwaarschijnlijk Garry Rodrigues in de derby tussen Galatasaray – Fenerbahçe niet inzetten.
De vleugelspeler van Fenerbahçe ging in de 40e minuut door zijn enkel en moest plaatsmaken voor Emre Belözoğlu. Fenerbahçe neemt het volgende week in Türk Telekom Park op tegen aartsrivaal Galatasaray.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (6) 


+: 70
-: 0
R: 249
Level 3

Oefff gecmis olsun garry, hoop dat je het gaat redden tegen ons en snel beter word..


+: 11450
-: 0
R: 11639
Level 5

Het is gewoon gekneusd in mijn ogen, natuurlijk wilt hij niet tegen zijn ex club spelen. En dan noemen ze zulke spelers ''prof''+: 1440
-: 0
R: 2158
Level 5

Olm wat kan GS hem schelen, hij verdient momenteel een beter salaris. Adamin sikinde degil. Bu amciklari bu kadar buyutmeyin. Adama para bastin, o da sana faydali oluyor, bitti.


+: 1942
-: 0
R: 4608
Level 5
+1

Had niets anders verwacht. Bang om verrot gescholden te worden, wat hem zal beïnvloeden met zijn karakter van een 3 jarige joch.


+: 32
-: 0
R: 54
Level 2

Is Moses al hersteld?


+: 3184
-: 10
R: 8761
Level 5

Expres

Hij durft niet

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen