Fenerbahçe-trainer Yanal twijfelt over ingrijpen in opstelling


ayeen
Fenerbahçe-trainer Ersun Yanal en zijn spelers zitten nog volop in het verwerkingsproces van de 3-1 nederlaag tegen Alanyaspor afgelopen maandag.
De trainer is er nog niet uit of en in welke mate hij zijn ploeg gaat wijzigen voor het duel tegen Ankaragucu van zaterdagavond. Volgens laatste berichten gaat Yanal geen wijzigingen aanbrengen aan zijn basiself.

Vermoedelijke opstelling Fenerbahce:
Altay, Dirara, Zanka, Jailson, Ozan Tufan, Gustavo, Cigerci, Rodrigues, Deniz Turuc, Max Kruse en Vedat Muriqi

Verwacht wordt dat de geblesseerde spelers Isla, Moses, Emre Belözoğlu en Hasan Ali Kaldırım niet in de selectie zitten tegen Ankaragucu.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (6) 


+: 5677
-: 0
R: 8936
Level 5

Niks twijfelen, je stel gewoon Serdar - Sadik/Rami op. Je hebt geen andere fking keus


+: 560
-: 10
R: 853
Level 4

Je maakte me een paar dagen geleden uit voor een gek toen ik zei dat Yanal geen trainer is wat nu.+: 11450
-: 0
R: 11639
Level 5

Resmen mal, geen woorden voor.


+: 1441
-: 0
R: 2163
Level 5
+1

In de winterstop Erol Bulut als nieuw coach, het liefst nog eerder. Ik hoop dat de pro-Ersun clan binnen onze supporters hun zin hebben gekregen. Götünüze girsin. Fener taraftari kadar bölünmüs baska bir taraftar yok, zelfs de achterban van GS is beter georganiseerd.


+: 560
-: 10
R: 853
Level 4
+1

Typische Turkse trainers, als ze geen verdedigers over hebben moet iemand anders van de basiself schuiven naar de verdedigers ipv iemand van de zijkant in te brengen, simdi kufuru basicam etmiyim, bu herifler utanmasa Vedat Muriqi gibi forvetleri bile utanmadan defansa koyarlar ama defans oyunculari oynatmazlar.


+: 1883
-: 0
R: 4162
Level 5

Isla, Moses en Emre zijn begonnen aan de groepstraininge n. Emre moet sowieso rusten, voor de wedstrijd tegen Gs.

Ik zou eerst Murat Saglam opstellen als rechtsback, daarna kan Isla er in komen.

Altay

Saglam Serdar Rami Dirar

Ozan Gustavo

Türüc Kruse Garry

Muriqi

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen