Drie twijfelgevallen bij Fenerbahçe voor derby tegen Galatasaray


aruike
Bij Fenerbahce is het nog maar de vraag of Isla, Victor Moses en Emre Belozoglu volgend weekend in actie kunnen komen in de derby tegen Galatasaray. Dat weet Milliyet te melden.

Fenerbahce moet het ook nog altijd doen zonder Hasan Ali Kaldirim. De linksback heeft een spierblessure en is nog niet ver genoeg om aan te sluiten. Dat geldt ook voor verdediger Isla en Moses. Beide spelers kampen met spierblessures. 

Emre Belozoglu is begonnen om apart te trainen van de groep, maar trainer Ersun Yanal wil geen risico’s nemen voor het duel van zaterdagavond tegen Ankaragucu. Mogelijk krijgt Emre rust tot de stadsderby tegen Galatasaray. 
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen