Fenerbahçe is NEC nog 750.000 euro schuldig


anec
NEC wil de betalingsachterstand aan de gemeente Nijmegen voor de huur van het Goffertstadion en De Eendracht snel terugbetalen.
De Nijmeegse club moet waarschijnlijk wel eerst een ander probleem oplossen: Fenerbahçe is NEC nog een deel van de transfersom van Ferdi Kadioglu verschuldigd.

"We zijn al maanden bezig met onze juristen, de FIFA en de UEFA om druk op de zaak te zetten," laat algemeen directeur Wilco van Schaik weten. "Tot nu toe is dat nog zonder resultaat. Aangezien het hier om heel veel geld gaat, heeft dit een grote liquidetechnische invloed op onze operatie."

Transfersom
NEC heeft nooit bekendgemaakt hoe hoog de transfersom voor Kadioglu een jaar geleden bedroeg. Naar verluidt ging het om een basisbedrag van één tot anderhalf miljoen euro. Dat bedrag zou NEC sowieso niet in één keer krijgen.

Hans Kraay jr. heeft zich verdiept in de huurachterstand van N.E.C. Daarbij kwam hij erachter dat de Nijmegenaren nog 750.000 euro moeten ontvangen van Fenerbahçe voor Ferdi Kadioglu.
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen