“Wij willen dat de wedstrijd tegen Alanyaspor opnieuw wordt gespeeld”


alikoc3
Ali Koç, de voorzitter van Fenerbahçe heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.
“Er is een regelfout, wij gaan een verzoek indienen bij de Turkse voetbalbond. De TFF gaat dit doorgeven aan de MHK en de MHK gaat dit in behandeling nemen. Wij hebben de beelden grondig onderzocht en waar nodig opnieuw aangevraagd bij BeIN Sports. Zijn hebben ons geholpen. Wij willen dat de wedstrijd tegen Alanyaspor opnieuw wordt gespeeld.” 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (3) 


+: 136
-: 0
R: 542
Level 4
+2

Wat opnieuw spelen. ,Alanyaspor heeft verdiend gewonnen. Ga ersun de schuld.geven. Ersun is verantwoordelij k voor de verlies.tegen alanya .met Jailson en Zanka in de verdediging Terwijl Jailson middenvelder is. en nog lachwekkender is ozan als linksback terwijl hij middenvelder is. Je hebt serdar en rami hun zijn verdedigers en stel je middenvelders op de verkeerde positie en ja dan verdien je om te verliezen. Nog nooit zn opstelling gezien . En zelfs in PTT lig gaan ze.zulke opstelling niet eens opstellen., maar.ja Turken eq.


+: 759
-: 0
R: 2466
Level 5
+1

Ali Koc je maakt je zelf zo alleen maar belachelijk. Ga je bezig houden met andere zaken.+: 5062
-: 0
R: 9790
Level 5

Ja Ali Koc, ik wil ook wel vier vrouwen hebben, maar ik heb er maar twee. We kunnen niet alles hebben in het leven he ;-)

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen