Phillip Cocu speelt ook met Derby County om degradatievoetbal


cocu
Phillip Cocu staat Derby County na zeven speelweken met zeven punten op de negentiende plaats.
De ex-trainer van Fenerbahçe speelde zijn laatste wedstrijd voor eigen publiek met 1-1 gelijk tegen het gedegradeerde Cardiff City. Phillip Cocu begon het seizoen met Derby County met een 1-2 overwinning tegen Huddersfield Town, maar hierna volgde er twee nederlagen en vier gelijkspellen. Ondanks dat er 24 clubs zijn in het Championship, staan ze nog wel met 3 punten boven de degradatiestreep.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (3) 


+: 237
-: 0
R: 406
Level 3

Cocu, Cocu wat ben je bagger Cocu. Verander van stijl of ga terug naar Nederland. In je eerste jaar met PSV was je ook totaal niet om aan te zien maar dit is nog erger...


+: 169
-: 0
R: 676
Level 4

Komt wel goed hij heeft tijd nodig , de eerste paar tegenstanders waren moeilijk , wellicht gaat die punten halen in de komen weken ,dat het bij fb slecht ging had niet alleen met cocu te make, zijn opvolger is eve slecht+: 8757
-: 0
R: 7775
Level 5

Had zeker wel met Cocu te maken, zijn voetbalstijl is gewoon niet om aan te zien. Altijd was het baggervoetbal, en werd alleen maar kampioen omdat hij de hele tijd de duurste selectie had van de eredivisie. Integendeel Cocu, heeft zijn opvolger van met 9 punten voorsprong op gs Fenerbahce kampioen gemaakt.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen