Fenerbahçe zet acht spelers buiten selectie vanwege blessures


embeloz
Fenerbahçe heeft vandaag bevestigd dat Emre Belozoglu definitief niet in de selectie zit van Fenerbahce tegen Alanyaspor.
De ervaren middenvelder kampt met rugblessure en kan niet meespelen. Daarnaast zijn ook Erten, Hasan Ali, Isla, Moses, Muhammed, Oytun en Okan niet in de wedstrijdselectie.

Selectie van Fenerbahce:
Harun, Altay, Sadık, Zanka, Serdar, Adil, Murat, Dirar, Jailson, Gustavo, Ozan, Tolga, Tolgay, Miha, Alper, Kruse, Ferdi, Deniz, Rodrigues, Muriqi, Mevlüt
Artikel delen met vrienden:


Reacties (10) 


+: 1585
-: 0
R: 3499
Level 5

Ik vind het maar niks dat Ozan op rechtsback speelt, laat die jongen gewoon op middenveld met Gustavo.


+: 11450
-: 0
R: 11639
Level 5

Moses nog steeds niet terug???+: 1438
-: 0
R: 1926
Level 5

2 weken te gaan


+: 70
-: 0
R: 249
Level 3
+1

Ik denk dat Fener alsnog gaat verliezen. Niet omdat ik haat maar dat is gwn mijn voorspelling. Maar alsnog word dat niet gerespecteerd denk ik hier.


+: 237
-: 0
R: 406
Level 3

Ik respecteer je niet omdat ik je niet mag. Haha cemaatci vay. Maar je hebt gelijk. We gaan verliezen. Een puntje zou mooi zijn maar dat wordt hem ook niet. Ik denk een 2-1 voor Alanyaspor


+: 593
-: 0
R: 1208
Level 5
+1

Alanyaspor 7-0 fetobahce.+: 13
-: 0
R: 36
Level 1

Iedereen support een club voor de kleuren en liefde ervan, dus stop met het betrekken van politiek en alle andere “feto” bullsh*t.


+: 593
-: 0
R: 1208
Level 5

Jij snapt het wat zou jij voelen? Toen andere leden noemt mijn club fetosaray? Dus ik neem wel wraak helaas. Succes fetobahce.


+: 13
-: 0
R: 36
Level 1

Ik zou me er niks van aantrekken, want ik probeer te genieten van de turkse competitie.

Politiek boeit me niet zoveel en iedereen die met “feto” te maken heeft in de voetbalwereld is opgepakt of vervolgd. De clubs hebben er niks mee te maken alleen individuen.


+: 2
-: 100
R: 80
Klein kind

Moderator: Alle reacties van deze gebruiker zijn geblokkeerd, omdat hij 100 of meer strafpunten heeft!

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen