'Fenerbahçe maakt schoon schip: drie spelers mogen in januari uit Istanbul vertrekken'


azajje
Mehmet Ekici, Miha Zajic en Sadik Ciftpinar mogen in januari vertrekken bij Fenerbahce. Dat meldt het Turkse Hurriyet. De drie spelers komen dit seizoen niet aan de bak bij het eerste elftal van de Turkse topclub.

Hurriyet meldt dat Fenerbahce 'bereid is om mee te denken' wanneer er in januari interesse is voor de spelers.  Alleen voor Zajic wil het bestuur grof geld ontvangen. Maar Sadik en Mehmet moeten ook een club zoeken voor zichzelf.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (11) 


+: 246
-: 0
R: 382
Level 3
+2

Vreemd eigenlijk dat ze na Sadık Çiftdaşşak gelijk weer zo een Anadolu-speler de hemel in prijzen na een paar weken.


+: 490
-: 0
R: 1775
Level 5
+3

En ook nog janken dat hij niet was opgeroepen voor Turkse elftal :facpal:+: 5677
-: 0
R: 8936
Level 5
+1

Niet zo jaloers doen


+: 246
-: 0
R: 382
Level 3

Ja, ondanks Falcao-Andone-B abel-Adem moet ik steeds maar huilen om Vedat Moerietch...


+: 237
-: 0
R: 406
Level 3
+1

- Falcao 35 en 5 miljoen euro minimaal, voor 3 jaar

- Andone 26 en 2,5 miljoen euro minimaal, voor 1 jaar

- Babel 33 en 2,5 miljoen euro minimaal, voor 3 jaar

- Adem Buyuk 31 en 550 duizend euro minimaal, voor 2 jaar

Indrukwekkend. Allemaal spelers beter dan Mandzukic, Giroud enzo. Vay anam vay, cok kiskandik.


+: 5677
-: 0
R: 8936
Level 5

Vedat heeft meer voetbal in zijn teen dan dat Falcao nu heeft. Als zijn geluks goal er niet in vliegt heeft hij alleen maar kansen om te scoren verne*kt+: 1883
-: 0
R: 4162
Level 5
+1

Als Okan Turp meer speeltijd gaat krijgen, mag Sadik wel vertrekken. Hij is best een decente verdediger, maar niet op Fenerbahce niveau.

Zajc is eigenlijk een hele kwalitatieve speler, maar Fener heeft Kruse en Ferdi al op die positie spelen. En met zijn transferinkomst en, is het makkelijker om een linksback te halen.

Ekici mag 100% vertrekken, verdiend veel te veel. En is te vaak geblesseerd.


+: 237
-: 0
R: 406
Level 3

Zajc mag inkomsten genereren. Sadik mag op huurbasis naar een Anatolische club. Ik weet niet hoeveel salaris Sadik krijgt maar als het niet zoveel is mag de club in kwestie alles betalen. Anders moeten we deels meewerken. Naar Goztepe zou wel mooi zijn of Genclerbirligi.


+: 2733
-: 0
R: 3445
Level 5

Als ze Sadik verkopen zijn ze echt dom. Heeft het altijd prima gedaan. Waarschijnlijk klaagt hij waardoor ze hem wegwillen, want die man word nu als 4e verdediger gezien, terwijl ik hem liever heb dan een 34-jarige Rami. Ook zonde dat we Zajc wegdoen, konden ze beter een nummer 8 van maken en naast Gustavo neerzetten. Die man heeft echt inzicht en doet het ook gewoon prima. Comolli de transfers van vorige jaar vertrekken binnen een jaar alweer de deur uit. Wat een amateur is die man gebleken.


+: 13
-: 0
R: 36
Level 1

Sadık nog een kans geven om aan te passen aan een voetballend Fenerbahçe, waar je niet elke bal blindelings naar voren schiet, maar waar je probeert om vermakelijk voetbal te spelen.

Fenerbahçe moet nooit meer een “mehmet” kopen. Ze zijn allemaal gefaald en horen niet thuis bij de top 3.

Bij Miha heb ik gemengde feelings. Hij is jong, heeft potentie en kan zeker een basisplaats veroveren.+: 11
-: 0
R: 58
Level 2

Aurélio.....

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen