Manchester United krijgt nul op rekest in Istanbul: 'Hij is niet te koop'


aameid
Manchester United moet de komst van Vedat Muriqi uit het hoofd zetten. Het bestuur van Fenerbahce laat in een officiële persverklaring weten dat de aanvaller níet te koop is. 

Volgens diverse Engelse kranten wil de Engelse topclub in de winterstop Muriqi overnemen. De Engelse formatie is nog op zoek naar een extra aanvaller. Fenerbahce heeft een bod op Muriqi echter naast zich neergelegd. 

"Vedat Muriqi is niet te koop", is Fenerbahce duidelijk. De aanvaller heeft geen gelimiteerde transfersom. De hoogte van de transfersom bepaald Fenerbahce Ali Koc luidt het bericht van de kranten.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (7) 


+: 8757
-: 0
R: 7778
Level 5
+1

Ze mogen bieden vanaf 25 miljoen euro 8)


+: 3260
-: 0
R: 5195
Level 5

Ik zeg het niet graag maar Muriqi is slim gekocht. Nu is het alleen wachten of Fenerbahce geld gaat verdienen aan hem.

Ze moeten niet overdrijven met zijn transfersom. 15 tot 18 miljoen zou redelijk zijn na een goed seizoen in de Superlig. Al had hij net als Cenk goed gepresteerd in een CL omgeving zou je meer kunnen vragen.+: 57
-: 0
R: 118
Level 3

Klopt precies wat je zegt. Het is ook gewoon heel jammer dat Fenerbahce niet meedoet met de Champions league, als Vedat zich bewijst daar wordt zijn marktwaarde automatisch met paar miljoen hoger.


+: 5677
-: 0
R: 8936
Level 5

Als hij in de CL scoort volgend seizoen zal zijn prijs zeker omhoog gaan. We zullen meer aan hem verdienen dan dat jullie deden aan Cenk denk ik. Vedat heeft meer kwaliteiten dan Cenk. Vooral technisch aan de bal.


+: 9
-: 0
R: 15
Nieuw
+1

Grappig dat je nu al weet dat hij volgend seizoen cl gaat spelen, heb je vannacht in een glazen bol gekeken ?


+: 5677
-: 0
R: 8936
Level 5

Sanane lan amk+: 2
-: 100
R: 80
Klein kind

Moderator: Alle reacties van deze gebruiker zijn geblokkeerd, omdat hij 100 of meer strafpunten heeft!

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen