'Vedat heeft een gelimiteerde transfersom van twintig miljoen'


avv
Vedat Muriqi tekende onlangs zijn contract bij Fenerbahce. De kans is echter heel groot dat de Kosovaanse spits in de zomer van 2020 wel vertrekt.

Volgens Sporx heeft Fenerbahce een bijzondere afspraak gemaakt. "Vedat heeft getekend en er ligt een gelimiteerde transfersom van twintig miljoen".

"Maar alles wat er meer is dan twintig miljoen, wordt verdeeld tussen Vedat en Fenerbahce. No cure, no pay, bij wijze van spreken. Dan worden ze er allebei beter van."

Fenerbahce is nog niet met een officiële verklaring gekomen, maar verwacht wordt wel dat de Turkse topclub binnenkort de transfersom van Vedat Muriqi bekend gaat maken.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (12) 


+: 705
-: 10
R: 1151
Level 5
+1

Moest minimaal 25-30 zijn.


+: 275
-: 0
R: 495
Level 3
+1

Pfff misschien moest ik toch Fenerli zijn. Wat een rooskleurige wereld waar ze in leven:

29 kampioenschappe n, spits van 30 miljoen, şike-vrij verleden terwijl de rivaal de gehele TFF bezit, steenrijke voorzitter die met briljante SMS-acties de club schuldvrij houdt, legendarische trainer met 1 hele kampioenschap, altijd aanwezig in de EL... Wat een club.+: 370
-: 0
R: 776
Level 4
+2

Tja... je zal maar een quote hebben van "Mayislar bizim", ofwel mei is van de scheidsrechters .

Inderdaad şike vrij. Het zijn daarbij 28 titels (daarom #Hedef29). Er zij ook regels over geld sluizen. Fener is geen eigendom zoals Gala van de staat is. Dus kan je niet zomaar geld geven om schuldenvrij te zijn. De overheid bijvoorbeeld kan wel 600 miljoen tl aan belastingschuld en kwijtschelden. Voordeel die Gala heeft. Of een tff lid die transfer naar gala helpt.


Vind Gala een betere positie hebben.


+: 705
-: 10
R: 1151
Level 5
+2

Die 13 mil. Van Diagne zit nog diep in je of niet lmao. (Plus 3 mil kampioenschap bonus Kasimpasa)

Jullie verkopen je beste speler als Ozan Kabak voor 8 mil.

Bjk raakt 33 jarige Tosic voor 8 mil kwijt, Cenk voor 25 ofso.

Wij raken 30 jarige Souza en co voor 13-7 mil kwijt.
Diep van binnen weet jezelf ook dat Vedat minimaal voor 20 weg gaat als die zo blijft doorgaan zonder blessures.

Gaan jullie maar verder met het kopen van 33 jarige Falcaos voor 18 mil, en Seri, Nzonzi bij elkaar huren voor 10 mil.

En na 3 jaar zullen ze maar voor 3 mil ofso weg gaan, zoals elke Gs speler.
Want de scheidsrechters hebben al de kampioenschap voor jullie klaar staan of niet.


+: 3380
-: 10
R: 9196
Level 5

Je redenering zegt genoeg.. zo denken veel gloryhuntende Gs ‘fans’..

Maar wij echte fans zijn niet fan geworden voor de prijzen.. die prijzen maken ons alleen extra gelukkig, maar alleen als die serefli en hakli zijn gewonnen..

Siz anlamazsiniz Vratje


+: 275
-: 0
R: 495
Level 3

Ja en ik had een tour langs de prijzenkast voor ik GS koos. Ik keek wedstrijden met Umut Bulut als rechtervleugel. Gloryhunter inderdaad.+: 370
-: 0
R: 776
Level 4

Welke jaar ben je geboren? In 1996? Misschien 1995? Dan heb je de beste jaren van Galatasaray ervaren toen je fan werd. Ik ben overtuigd Fener fan geworden toen ik 5 was in het seizoen 2002-2003. Dat was het slechtste seizoen van Fenerbahce sinds 1999-2000. We hebben 19 punten gepakt in 17 wedstrijden na de winterstop. We hebben beide derbies verloren met 2-0 tegen Galatasaray en Besiktas. Als BJK1903Kartal echt midden 30 dan is hij rond 1982 ofso geboren. Net voor hun succes jaren 1989-1992. Waarvan 1 seizoen wel luguber was verlopen aan het eind (1986-1987). Wellicht heeft hij dat wel meegemaakt. Als hij desondanks voor Besiktas heeft gekozen dan is hij geen successupporter .


+: 275
-: 0
R: 495
Level 3

Waarom probeer je geheim te houden wie je bent Sucuklum?


+: 5738
-: 0
R: 9108
Level 5

Waarom zo triggered Vattier


+:
-:
R:
Nieuw

kardas ne yapalim het zijn net de demokraten/fb alle kwaade shit hebbe zij gedaan en geven de republiken/gs de schuld met alles LOL
er is geen corrupter clubje als fb en ook nog bij HUN zijn de meeste feto leden opgepakt en noemen ze ons feto? HAHAHAHAHA
niet vogels MAAR echte SLANGEN ZIJN HET

en eff EERLIJK NU vedat is echt goed maar meer als 15M gaat niemand geven hoor !!!!!!+: 16
-: 10
R: 54
Level 1

Ik ben totaal geen successuporter van fener ik hou van fener tot het einde. heb elke weddie vorige seizoen gekeken.maar ik denk dat elke turk hier het mee eens kan zijn. Je eigen clubs die atmosfer geeft je een bepaalde gevoel. Bij mij was dat fener want heel mijn familie is gsli behalve ik mijn neef en mijn oom.maar iedereen support voor zijn eigen reden. En die reden is omdat je van je club houdt en daarbij einde disscussie in turkije horen er geen successuporters alleen maar supporters die bereid zijn om meer van hun club tehouden dan van hun vriendin


+: 224
-: 0
R: 1027
Level 5

Fenerbahçe sevgisi bir başkadır. Bunu Fenerbahçeli olmayan anlayamaz

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen