Fenerbahçe wil contractverlenging doen op verjaardag Emre Belozoglu


averlen
Fenerbahce zet vol in op een langer verblijf van Emre Belozoglu.
De middenvelder(38) kan zijn contract verlengen met 1 jaar. Het bestuur wil Emre verrassen op zijn verjaardag van aanstaande zaterdag. 

Fenerbahce geeft vol gas en wil dat Emre Belozoglu ook volgend seizoen in Istanbul blijft. Dat meldt Fotospor. Emre wordt gezien 'als een van de drijvende krachten voor komend seizoen', schrijft de krant.

Dat Emre gaat verlengen bij Fenerbahce is nog niet zeker. De hoofdpersoon denkt momenteel nog na over zijn toekomst. Het kan ook zo zijn dat Emre het zelf opgeeft en graag een plaats wil in de technische staf. 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (9) 


+: 157
-: 0
R: 281
Level 3
+1

Na 1 seizoen mag het wel klaar zijn. Emre is bijna 39. Hij gaat 3 competities niet redden. Zijn salaris wordt ook een probleem, alles boven de 900 duizend euro is te veel, of je biedt hem 3 miljoen TL aan. Nee... Laat hem maar in de technische elftal toetreden. Hij kan de gewenste effect hebben op het elftal...


+: 164
-: 0
R: 646
Level 4

Dit is tekenend voor Fb , dit zegt genoeg over de ontwikkeling , als club zijnde moet je een grens trekken ,als je een speler met zo’n leeftijd nog een contract voorstel doet dan is er iets te zeggen over het beleid van de club+: 5566
-: 0
R: 8784
Level 5

Je probeert nu wel echt hard lol, kon je niet ergens anders over zeuren?


+: 41
-: 0
R: 225
Level 3
T32

Inshallah kampioen en dan pensioen :P


+: 27
-: 0
R: 134
Level 3

+: 2726
-: 0
R: 3441
Level 5

Luiz gustavo is echt niet normaal fit op die leeftijd zeg, heb de training gecheckt en die man is ook nog is helemaal droog getraind. Ik zou sowieso niet meer verlengen met Emre. De ideale vervanger hebben we nu al. Na dit jaar lekker assistent trainer maken en later onze hoofdtrainer.+: 157
-: 0
R: 281
Level 3

Oha aq, je bent positief voor een keertje.


+: 48
-: 100
R: 304
Level 3

Moderator: Alle reacties van deze gebruiker zijn geblokkeerd, omdat hij 100 of meer strafpunten heeft!


+: 16
-: 10
R: 54
Level 1

Ama sukru ik praat ff in jou taal tmm? (Slechte spelling en nederlands erbij inbegrepen) MAAR EMRE HOORDE OOK BIJ DIE ONS 2 UEFA BEKERZZZ SELECTIE RUHZUS KEDI HIJ IS OOM GEGAAN VOOR VEEL PARA BU KUSLAR *onnozel gelul over alles en nog wat* dit is geen uithaal naar de andere gs fans btw dit is gwn alleen naar die middle aged freak :yegen:

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen