"Ik wil met Fenerbahçe mee gaan spelen om het kampioenschap''


aguui
Fenerbahçe heeft zich versterkt met Luiz Gustavo. De 32-jarige middenvelder komt over van Olympique Marseille, dat naar verluidt zo'n zeven miljoen euro ontvangt voor de transfer.

De veertigvoudig Braziliaans international zette maandag zijn handtekening onder een vierjarig contract in Istanbul. Verreweg de langste tijd bracht Gustavo in Duitsland door. Hij speelde vier seizoenen voor zowel Hoffenheim, Bayern München als VfL Wolfsburg. Met Bayern veroverde de Braziliaanse controleur onder meer de Champions League in 2013.

"Voor mij is dit een mooie stap in mijn carrière", legt Gustavo uit op de clubsite. "Ik had ook niet verwacht dat een club als Fenerbahce interesse in mij zou hebben. 

"Ik wil met Fenerbahce mee gaan spelen om het kampioenschap en zo hoog mogelijk eindigen in de competitie", vervolgt de Braziliaan enthousiast. "Ik ben heel erg blij dat ik heb getekend hier. Wil graag het bestuur bedanken voor mijn transfer. Ik hoop dat ik daar een bijdrage aan het kampioenschap kan leveren en een bepalende rol kan gaan spelen in het team", besluit Gustavo.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (3) 


+: 487
-: 0
R: 1073
Level 5

Blij met z'n komst maar 4 jarig contract is gwn afschuwlijk echt erg dom gehandeld.

Gaf him gwn 2 + 1 contract.

Erg jammer dat hij tot z'n 36 2,7m + gaat verdienen


+: 48
-: 100
R: 304
Level 3

Moderator: Alle reacties van deze gebruiker zijn geblokkeerd, omdat hij 100 of meer strafpunten heeft!+: 4
-: 0
R: 43
Level 1

Welkom in Turkije Kardes

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen