VIDEO: Wie is Luiz Gustavo?


aluizo
De 32-jarige defensieve middenvelder uit Brazilie kan ook als linkervleugelverdediger en als centrale verdediger te voet.

Zijn originele positie is defensieve middenvelder. Gustavo heeft het afgelopen seizoen 45 wedstrijden en het seizoen daarvoor 46 wedstrijden gespeeld. Hij heeft oa. gespeeld voor Corinthians, Hoffenheim, Wolfsburg, Bayern Munchen en Olympique Marseille.

Artikel delen met vrienden:


Reacties (4) 


+: 1942
-: 0
R: 4604
Level 5

Galatasaray er op wijzen omdat Falcao o zo duur is en op leeftijd, terwijl je eigen club met de huidige amateuristische bestuur flink vaalt met Gustavo. Welkom opa.


+: 8
-: 0
R: 48
Level 1

Klopt helemaal niks van. Afgelopen seizoen heeft hij 38 wedstrijden gespeeld, het seizoen ervoor 57.

Heeft 2 maanden op de bank gezeten, omdat hij weigerde nog langer als CV te spelen. Linksachter heeft hij volgens mij al jaren niet meer gespeeld. Met het oog op de verdediging die duidelijk versterkt moet worden is dit dan ook gewoon een ontzettend domme transfer.+: 484
-: 10
R: 731
Level 4

6 mil betaald hiervoor. :o


+: 10
-: 0
R: 50
Level 1

Ik had eerlijk gezegd liever die 6 mil gepompt voor een solide CV ipv. een Jailson 2.0.... Kon je net zo goed Kjear mee terug halen.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen