Serhat Kot van Fenerbahçe naar MVV


asehrt
MVV heeft Serhat Kot enkele dagen geleden vastgelegd. 

De 22-jarige Turk komt over van Fenerbahçe en tekent voor één seizoen in de Keuken Kampioen Divisie. Dat maakt MVV via de officiële kanalen bekend.
Kot was al enkele weken op proef bij MVV en heeft de clubleiding van de Limburgers weten te overtuigen. Kot is een 22-jarige middenvelder die bij Fenerbahçe nooit doorbrak. Hij speelde de afgelopen twee seizoenen vooral bij de beloftenploeg van de Turkse club.

Kot heeft één competitiewedstrijd gespeeld voor Fenerbahçe. Verder heeft hij een verleden bij Schalke 04, Borussia Dortmund, VfL Theesen, Preußen Münster, 1. FC Nürnberg en het Turkse Altay SK.
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen