Boas: "Fenerbahçe was de reden dat ik Gustavo niet had opgesteld"


avill
Olympique Marseille trainer Villas Boas maakte opmerkelijke uitspraken over de transfer van Luiz Gustavo naar Fenerbahce.

“Het klopt dat ik Gustavo opzettelijk niet heb laten spelen tegen Nice(2-1) winst Marseille. Wij hadden een bod ontvangen van Fenerbahce en dat was de reden dat ik hem niet had opgesteld.

"Maar het bod was niet goed genoeg voor ons en daarom hebben we het geweigerd. We wachten af tot de transfermarkt sluit, maar ik denk alsnog dat Gustavo ons niet gaat verlaten. We zijn ook niet van plan om een nieuwe speler aan te trekken,” aldus Villas Boas.
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen