Gustavo on-hold, speler niet in de basis tegen Nice, maar dichtbij transfer!


aguuyd
Olympique Marseille heeft de transfer van Luis Gustavo naar Fenerbahce on-hold gezet nadat de Turkse topclub nog niet kan voldoen aan de bankgarantie. 

De kans dat Gustavo vandaag of morgen nog gepresenteerd gaat worden als nieuwe aankoop van de Turken is nog steeds heel groot.

De transfer van Gustavo zal ‘ongetwijfeld doorgaan’, maar het is bekend dat Marseille veel belang hecht aan bankgaranties. Daar is Marseille altijd heel strikt in’, zo laat Franse media weten. Met een bankgarantie kan Marseille het bedrag alsnog claimen bij de bank wanneer Fenerbahcee in de toekomst niet kan voldoen aan de betalingsverplichting. De bankgaranties zullen vanavond of morgen opgelost worden.

De Franse media meldt dat Luis Gustavo niet in de basis start tegen Nice. Verwacht wordt dat ook dat hij niet speelt omdat hij geblesseerd kan raken. Meer info volgt..
Artikel delen met vrienden:


Reacties (5) 


+: 16
-: 10
R: 54
Level 1

De beste heer heeft fenerbache gevolgd dus hij komt sws alleen is het afwachten voor de presentatie maar we hebben hem in de pocket


+: 4
-: 0
R: 24
Level 1

Via waar gevolgd?+: 16
-: 10
R: 54
Level 1

Meneer luiz gustavo volgde fenerbache op zijn instagram


+: 4
-: 0
R: 24
Level 1

Hij heeft geen Instagram. Wel Twitter


+: 0
-: 0
R: 3
Nieuw

Hij gaat naar Monaco

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen