''Ik ben hartstikke blij dat ik hier bij Fenerbahçe kom voetballen''


afeei
Adil Rami is sinds vandaag speler van Fenerbahce. De verdediger tekende voor 1+1 jaar in het Saracoglu Stadion. Hij komt transfervrij over van Marseille.

''Ik voel me goed'', vertelt Rami in gesprek met Fenerbahce  TV. ''Ik ben hartstikke blij dat ik hier bij Fenerbahce kom voetballen. Ik mag dat met trots zeggen.'' De verdediger legt uit voor speler hij is. ''Ik heb wel voetballend vermogen. En natuurlijk de ervaring die ik nu wel heb opgebouwd. Ik heb veel wedstrijden gespeeld. 

''Het ging best wel snel eigenlijk. Ik ben met Fenerbahce in contact gekomen door mijn zaakwaarnemer. Zo zijn we in gesprek gegaan en toen het serieus werd vond ik het wel interessant. Toen zijn we echt gaan onderhandelen. In 2010 kwam ik naar Istanbul met Lille en moesten we het opnemen in het Europa League tegen Fenerbahce.

Sindsdien heb ik de atmosfeer van Fenerbahce nooit kunnen vergeten. Ik ben trots en ben blij dat ik een deel van de Fenerbahce familie ben geworden''
Artikel delen met vrienden:


Reacties (3) 


+: 52
-: 10
R: 159
Level 3

Lets go bro nu nog kolarov en ben arfa


+: 8717
-: 0
R: 7741
Level 5
+1

Kolarov biraz zor hacı+: 52
-: 10
R: 159
Level 3

Tmm dayi dan die ene axalt ofzo

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen