“Wij willen dit seizoen kampioen worden”


altaybayindir
Altay Bayındır, de keeper van Fenerbahçe heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.
“Volkan Demirel is een grote waarde voor Fenerbahçe. Ik hoop dat ik ook op een dag net zo goed als hem word. Ik wil broer Harun ook bedanken. Sinds de dag dat ik hier ben, heeft hij mij heel goed geholpen en gesteund.  Wij hebben tegen een club als Başakşehir, ondanks dat wij achter stonden toch gewonnen, want wij zijn Fenerbahçe. Dat weten wij en wij zijn een grote club. Wij willen dit seizoen kampioen worden. Nu gaan wij ons focussen op Trabzonspor.”
Artikel delen met vrienden:


Reacties (12) 


+: 1366
-: 10
R: 3006
Level 5
+4

het is al lastig om van 11 man te winnen, maar in onze competitie moet je (als je geen GS bent) 12 man kunnen verslaan.


+: 13
-: 0
R: 38
Level 1

Ja habben we gezien. 3 penalties in 1 wedstrijd+: 151
-: 0
R: 423
Level 3
+3

Waarvan alle 3 terecht. Boş yapma.


+: 13
-: 0
R: 38
Level 1

Ja ja ja. Als die eerste penalyi bij diagne was gebeurd waren de gekleurde en zwart witte vogels al aan het huilen.


+: 1366
-: 10
R: 3006
Level 5
+4

Dat doen ze bewust zodat ze straks de fraude van GS goed kunnen praten. Fener zou zonder die penalty ook wel winnen. Een GS fan begint al te wijzen, dus missie geslaagd


+: 52
-: 10
R: 159
Level 3
+1

Endan als die penaltys niet hadden meegeteld
Als nog hadden we gewonnen boş konuşmayin+: 168
-: 0
R: 862
Level 4

Fener heeft ook een penalty gemist, streep het maar tegen elkaar weg. Elde var 5


+: 13
-: 0
R: 38
Level 1
+1

Dus je geeft toe dat er meerdere ploegen fraude plegen. En niet alleen gs.


+: 52
-: 10
R: 159
Level 3
+1

Nee maar jij begint er over. Endan die penaltys waren terecht.
Ik zeg ook al waren ze niet terecht was het altijd 3-0 winst voor Fener.


+: 484
-: 10
R: 731
Level 4
+2

Wat kom je praten, jullie hadden jullie 4de ster al klaar staan vanaf het begin van jullie 19de kampioenschap lmao, adamin gozunu icine soka soka sike yapiyor. Je weet wel waar ik het over heb, die houten 4de ster waar Tarik Camdali, Yasin, Umut Bulut, Selcuk en al die spelers die jullie kapot hard aan het uitschelden waren en deze zelfde wereldsterren die jullie ook kampioen heeft gemaakt.

En Albayrak heeft toch bewijzen dat TFF Basaksehir kampioen wou maken?
Waarom heeft hij de bewijzen niet vrijgegeven?

Logisch, TFF heeft jullie kampioen gemaakt met de chantage van Albayrak, hij geeft de bewijzen niet vrij, dit betekend volgens alle wetten dat hij mede schuldig is met de TFF bij de poging om Basaksehir kampioen te maken, door de kampioensschap deal maakt hij ineens niets bekend, kapot harde corrupte club die GS.

Dit zijn allemaal keiharde feiten waar geen enkel van jullie geen antwoord (durft) op te geven, jullie zijn al complotdenkers bij een onterechte penalty van ons in een wedstrijd die we 5-0 terecht hebben gewonnen van een amateurs club die net nieuw in de lig is, natuurlijk is dit een zielige algi opersayonu van jullie om jullie corrupte verleden wit te wassen, maar dit lukt jullie nimmer nooit meer met de taferelen van de afgelopen seizoenen waarbij Scheidsrechters die jullie hebben geloods naar de kampioenschap ineens zijn ontslagen of met pensioen zijn.

Btw, je jankt om 1 van ons penalty, hoe kan het dat de kampioen van de afgelopen seizoen niet eens een nieuwe amateur nieuwkomer in de lig niet eens kan verslaan en dat in de eerste wedstrijd??? Wij wonnen met 5-0 waarbij de tegenstander niet eens 1x in ons 16m gebied kwam, jullie hadden er met 2-0 verloren had zelfs makkelijk 4-0 kunnen zijn, de kampioen van de afgelopen seizoen verliest van een ptt club?!?!?!

1 WOORD ERVOOR OMGEKOCHTE KAMPIOENSSCHAP.

En zoals al die andere GSlilar hier ga jij me ook negeren omdat je geen feiten en antwoorden kan geven. :)+: 52
-: 10
R: 159
Level 3

Tv.net een vraagje.
Waarom zo weinig fb topics eigenlijk.
Ik merk dit de laatste weken


+: 3258
-: 0
R: 5182
Level 5

Omdat jullie de afgelopen jaren niet meer online kwamen. Als fener 2 weken op rij weer verliest is 80% weer weg.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen