Kadioglu: "Een doelpunt voelt als een soort beloning"


apertte
Ferdi Kadioglu maakte maandagavond zijn debuut namens Fenerbahçe en beloonde zijn eerste minuten in de Turkse Süperlig direct met een doelpunt: hij nam de 5-0 voor zijn rekening.

Op de site van zijn management vertelt hij over zijn competitiedebuut: "Ik heb heel lang op dit moment gewacht," zei Kadioglu.

"Ik heb het moeilijk gehad en best veel teleurstellingen meegemaakt. Dan voelt een doelpunt als een soort beloning voor het harde werken en het niet-opgeven", aldus Kadioglu. "Ik ben natuurlijk hartstikke blij dat ik mijn debuut heb kunnen bekronen met een doelpunt."
Artikel delen met vrienden:


Reacties (2) 


+: 5566
-: 0
R: 8784
Level 5

Adaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaa aaam


+: 3079
-: 10
R: 8548
Level 5

Laten spelen die jongen, en niet na 2 mindere wedstrijden meteen slachtofferen. Zit niet voor niets bij jong Oranje

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen