'Fenerbahçe bereikt akkoord met AC Milan om Diego Laxalt'


adigioo
Fenerbahce heeft een huurakkoord bereikt met AC Milan om vleugelspeler Diego Laxalt.

Laxalt, die op de gehele linkerflank uit de voeten kan, meldt zich binnenkort in Istanbul. Als hij zonder problemen door de medische keuring komt rond hij zijn transfer af. Fenerbahce huurt de speler voor een jaar met aankoopoptie van 12 miljoen euro.

Laxalt (26) was al eens eerder in Milanese dienst. De Uruguayaanse international maakte in 2013 de overstap van Defensor naar Internazionale. Laxalt speelde echter geen enkele officiële wedstrijd voor Inter en werd na verhuurperiodes bij Bologna, Empoli en Genoa verkocht aan AC Milan.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (3) 


+: 2
-: 0
R: 17
Level 1
+1

Ik hoop het echt
Ik hoop dat hij en rojo komen en dan mss nog een sterke spits dan is het voor mij goed !


+: 60
-: 0
R: 175
Level 3

Dat hoop ik voor jullie, want na een seizoen als vorig jaar moeten jullie sterker terugkomen. Heb leuke dingen gezien met de oefenwedstrijde n maar zoals altijd de 1ste helft zijn we goed bezig algemeen en de 2e helft laten we het liggen meestal. Hopen dat de teams dit jaar 100% 90 min lang aanvallend voetbal spelen. Want europees komen we nog steeds tekort. Rojo heb ik me twijfels maar Laxalt zal de linkerflank opvangen. Kunnen ze met Muslera tenminste elkaar spreken tijdens de Derby's..+: 3079
-: 10
R: 8548
Level 5

Goede speler, kan zowel back als half..

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen