Garry Rodrigues: "Wij hebben maar 1 doel en dat is kampioen worden"


rodriguesfb
Garry Rodrigues, de kersverse transfer van Fenerbahçe heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.
"Wij hebben maar 1 doel en dat is kampioen worden. Om dat te bereiken gaan wij allen heel hard werken. Bij voetbal weet je nooit wat er gebeurt, maar wij gaan ons best doen. Wij vragen aan onze supporters om ons te steunen. Zij verdienen het beste."
Artikel delen met vrienden:


Reacties (4) 


+: 1942
-: 0
R: 4604
Level 5

Je zak zeker dit jaar ook geen kampioenschap mee maken! Kampioen spelers binnen halen om kampioen te worden, ergens klinkt het logisch.


+: 48
-: 100
R: 304
Level 3

Moderator: Alle reacties van deze gebruiker zijn geblokkeerd, omdat hij 100 of meer strafpunten heeft!+: 16
-: 10
R: 54
Level 1
+1

Je weet dat fener gewoon 6e was he? En dat vond ik best wel redelijk sind het feit er is dat we het slechtse seizoen ooit hadden. Maar hey dat is met veel clubs gebeurt he chelsea inter ajax dynamo moskou ze zijn allemaal slecht geeindigt een paar keer (zeg niet over dit jaar) en ze pakten gewoon een paar prijzen misschien gebeurt dat ook met fener of bjk misschien zelfs trabzon waarvan ik een sterk gevoel heb dat ze kampioen gaan worden dus wacht het nou maar eerst af iedereen speelt uiteindelijk zijn spel.


+: 62
-: 10
R: 183
Level 3

Fener is gewoon goed geklommen. Om degradatie strijden en toch weten 7de te eindigen is niet verkeerd.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen