Officieel: Flamengo breekt gesprekken met Balotelli, Brescia en Fenerbahçe in de markt


abalotel
Mario Balotelli onderhandelde afgelopen dagen met Flamengo, maar staat voor een terugkeer in de Serie A. Ook de Turkse topclub Fenerbahce is bezig met hem.

De deze week 29 jaar geworden Balotelli léék aan de slag te gaan bij Flamengo. De Braziliaanse club besloot de onderhandelingen met Balotelli deze week echter af te breken. 

De salariseis van de spits - 4,5 miljoen euro in 2 jaar - was Flamengo wat gortig. Een overgang naar de Italiaanse promovendus Brescia lijkt volgens AS meer voor de hand te liggen.

Er is ook een kans dat hij naar Istanbul verkast want Fenerbahce is ook bezig met Balotelli. De Turkse topclub wil Balotelli 3 miljoen euro per jaar betalen. Meer info volgt....
Artikel delen met vrienden:


Reacties (3) 


+: 168
-: 0
R: 856
Level 4

Ik hoef die gehaktbal van Balotelli niet


+: 72
-: 0
R: 252
Level 3

Ja want jullie hebben Muriqelli en hij is beter dan Balotelli of niet+: 3
-: 0
R: 26
Level 1
+1

Als deze man komt weet ik het ook niet meer gozer gaat in derby fatih terim paar goede bonkers verkopen :facpal:

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen