Fenerbahçe akkoord met Lazio voor Riza Durmisi


rizadurmisi
Fenerbahçe heeft een akkoord bereikt met Lazio voor de transfer van Riza Durmisi.
Althans, dat meldt de Italiaanse media. Het wachten zou zijn op een officiële KAP-melding. Fenerbahçe heeft zelf met Lazio afgesproken om de 25-jarige Deense linksback met een verplichte koopoptie van 6 miljoen euro te huren. Het probleem is dat Riza Durmisi niet echt in Turkije wil voetballen en zou in gesprek zijn met Olympique Marseille. De Franse club wil echter geen huursom betalen aan Lazio, terwijl Fenerbahçe dat wel wil doen. 

Riza Durmisi heeft het afgelopen seizoen bij Real Betis in 19 wedstrijden gespeeld waarvan 7 in de basis. Hij heeft tot 2023 een doorlopend contract bij Lazio.
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen