Ersun Yanal weigert Ferdi Kadioglu te verhuren


aferdio
Het lijkt voor Ferdi Kadioglu een lang seizoen te worden. Fenerbahce-trainer Ersun Yanal heeft weinig trek om de middenvelder, in de eerste helft van het voetbaljaar voornamelijk bankzitter, te verhuren.

Trainer Ersun Yanal maakte dat bekend aan het bestuur. De ervaren trainer denkt dat hij Ferdi meer speelminuten kan geven, vooral na zijn spel tegen Real Madrid.

Ferdi Kadioglu werd afgelopen zomer door de inmiddels ontslagen Philip Cocu naar Fenerbahce gehaald, maar heeft nog niet kunnen overtuigen in Istanbul. Sinds de komst van Ersun Yanal, kon hij het ook niet waarmaken. 

Maar tijdens het oefenduel tegen Real Madrid maakte Ferdi Kadioglu indruk en is Ersun Yanal tegen om de speler te verhuren.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (4) 


+: 1446
-: 0
R: 2178
Level 5

Hou je selectie zo breed mogelijk, we kunnen wat aan deze gozer hebben.


+: 33
-: 0
R: 56
Level 2

Aha, na 100 jaar beseft hij dit pas, hadi goster kendini Ferdi, we wachten erop :fb: top:+:
-:
R:
Nieuw

Zulke spelers moet je bij de selectie betrekken ervaring op laten doen en dan klaar laten stomen voor het echte werk volgend seizoen voor dit seizoen vaak laten invallen
Ik vind ferdi een goede speler met veel potentie
Kom op ferdi grijp je kans


+: 2737
-: 0
R: 3460
Level 5

Fener en jonge spelers gaan nooit samen. Deze jongen heeft alles in zich om nu al onze vaste nummer 10 te worden ipv die nietsnut Kruse die totaal niet past op 10. Maar we weten allemaal dat Kadioglu over twee jaar verkast naar Bandirmaspor en dat zijn transferwaarde nog maar 100.000 euro zal zijn.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen