'Fenerbahçe wil stunten met aantrekken van transfervrije Ribéry'


afruki
Fenerbahçe zou voor een stunt op de transfermarkt willen zorgen door zich met Franck Ribéry te versterken. 

Volgens Spor3 hebben de “Gele Kanaries” de Franse oud-international gepolst voor een transfer.

Ribéry zou gecharmeerd zijn van Fenerbahce. Ook het Duitse BILD meldt dat de Turken een poging zullen wagen om de vleugelaanvaller aan te trekken.

De 36-jarige Ribéry nam eind vorig seizoen afscheid van Bayern München en zit nu zonder club. De 81-voudig Frans international zou eerder deze week een streep hebben gezet door een mogelijke overgang naar Al Nasr uit Saoedi-Arabië.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (4) 


+: 124
-: 10
R: 483
Level 3

AHAHA ik kan alleen maar lachen om deze beleid AHAHA. Typisch Fener beleid alleen maar oude troep spelers aantrekken die geen carrière meer hebben.


+: 1195
-: 10
R: 2241
Level 5

Troep speler dedigine bak, deze man was nog vaak van waarde voor Bayern vorig seizoen. Hij zou perfect meekunnen bij Europese subtop.+: 72
-: 0
R: 271
Level 3

Iflasantepli, heb jij überhaupt wel voetbal gekeken afgelopen seizoen? Beste man heeft vaak genoeg gespeeld.


+: 1942
-: 0
R: 4608
Level 5

Ribéry her Türk takimini uçurur!

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen