'Fenerbahçe wil met transfer Balotelli Falcao doen vergeten bij Galatasaray'


abaltel
Fenerbahçe wil met de transfer van Balotelli de transfer van Falcao(Galatasaray) doen vergeten. Althans dat melden diverse Turkse kranten vandaag.

Mario Balotelli kan elk moment een contract tekenen bij Fenerbahce. De Italiaanse aanvaller is transfervrij sinds zijn vertrek bij Olympique Marseille.

Volgens Turkse media staat Mario Balotelli op het punt om aan de slag te gaan bij het Turkse Fenerbahce. De ex-spits van Inter en Manchester City kan jaarlijks 6 miljoen euro gaan verdienen.

De 28-jarige aanvaller was tot eind juni eigendom van Olympique Marseille. Hij maakte er in 12 wedstrijden 8 doelpunten en stond in de belangstelling van Fiorentina, Brescia en Hellas Verona, maar lijkt dus te kiezen voor een avontuur in Istanbul.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (11) 


+: 1942
-: 0
R: 4608
Level 5

Ha ha ha! Wie of wat de leiding ook neemt bij Fenerbahce. Het hebben doelstelling is of van Galatasaray te winnen of met transfers Galatasaray de transfers doen laten vergeten.

#Vizyonsuzlar
#AlikOC


+: 593
-: 0
R: 1208
Level 5

Haha hij is al akkoord voor flamenigo in brazilie+: 0
-: 0
R: 1
Nieuw

Balotelli wil zelf niet meer naar Flamengo, dus niet poep praten


+: 246
-: 0
R: 382
Level 3

Misschien als ze nog 2 jaar #Fener0l doen kunnen ze hem halen.


+: 16
-: 10
R: 54
Level 1
+2

Wachtend op jailson voor zijn
Als we deze speler halen 7 yil arka arkaya sampiyon oluruz comment


+: 560
-: 10
R: 852
Level 4
+5

Bu adam gelsin var ya, GSi en az 9 ay arka arkaya hamile yapariz.+: 48
-: 100
R: 304
Level 3

Moderator: Alle reacties van deze gebruiker zijn geblokkeerd, omdat hij 100 of meer strafpunten heeft!


+: 16
-: 10
R: 54
Level 1

+: 29
-: 30
R: 91
Level 2

SERIEUS DIE COMMENTS VAN DIE GAYTJES :lol: :D :D LA KANLARI BOZUK MALLAR BURASI TURKIYE NIET EENS 1 TURKSE SPELER IN JULLUE BASIS ELFTAL KOMEN JULLIE PRATEN HAINLER HAIN TAKIM HOCA EFENDINIZ ( FETULLAH GULEN ) LAN WAT DEED ALBAYRAK AFGELOPEN MAAND IN AMERIKA RA RA RA SCHANDE DAT JULLIE MET ONS VLAG OP JULLIE TENUE SPELEN SCHANDALIG REZIL TAKIM GEBOORT DOOR FIOR MET 4-1 KOMEN JULLIE PRATEN WACHT MAAR CL AKA LEGUE WORD LACHEN DIT JAAR :tok:


+: 1942
-: 0
R: 4608
Level 5

Alleen jij kan een oefenwedstrijd vergelijken met de Champions League, zegt al heel wat over jou.

Albayrak is een zakenman dus hij kan gewoon naar Amerika gaan, daar kan niemand wat over zeggen. Kom dus niet met bullshit van hij is naar Feto gegaan, jij weet dit maar de Turkse regering niet? Hahaha pisvlek dat je bent.+: 35
-: 0
R: 116
Level 3

Fenerbahce supporters leven letterlijk in de omgekeerde wereld.

Heel Fenerbahce was er trots op dat een maffia voorzitter maffia geld in Fenerbahce pompte en nooit kraaide daar een kanarie naar maar om je eigen omkooppraktijke n te verbloemen verzinnen ze even ter plekke wat onzin over Feto zodat ze hun eigen ego enigzins kunnen redden.

Alles is fantasie in die kanarie hoofden van jullie.

Maar je begrijpt toch zelf ook wel dat iedereen weet dat jullie zo op hol zijn geslagen door het gebrek aan succes en het overvloed aan succes van je aartsrivaal.

Dat is de echte reden dat je onzin uitkraamt.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen