Sivasspor wint van Fenerbahçe en pakt de Cumhuriyet beker


fblogo2019
Sivasspor heeft de Cumhuriyet beker gewonnen. Sivasspor won met 2-1 van Fenerbahçe.
Het was de 21ste editie van de Cumhuriyet beker en de wedstrijd werd gespeeld in het Yeni 4 Eylül stadion. Sivasspor kwam in de 16e minuut op voorsprong door een doelpunt van Caner Osmanpaşa en in de 37e minuut werd het 2-0 door een doelpunt van Mert Hakan Yandas. Fenerbahçe begon de tweede helft met een doelpunt van Max Kruse, maar dat was niet genoeg om een nederlaag te voorkomen.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (4) 


+: 3367
-: 10
R: 9173
Level 5
+1

Sivas heeft echt goede resultaten in de voorbereiding

Gelijk tegen Ajax
Winst tegen Fener etc

Wordt lastig volgende week


+: 2
-: 0
R: 17
Level 1
+1

Ik hou echt van ferdi zijn spel hoe die dribbeld hoe die zijn man passeert gwn alles beter dan moses vanaf nu moses op de bank links garry en rechts of deniz of ferdi of kruse in de spits en ferdi achter kruse is ook een optie muriqi was ook niet verkeerd maar ik denk dat kruse het beter gaat doen in de spits dan muriqi en zanka is er nu nog kjaer en kolarov dan vind ik het helemaal goedd+: 0
-: 0
R: 3
Nieuw

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Om jullie een zielige troostprijs te gunnen zaten jullie ALLEEN tegen Sivasspor in een bekerstrijd en zelfs die kunnen jullie niet pakken.

HAHAHAHAHAHAHAH AHAHAHAHAHAHHAH AHAHAHA


+: 1943
-: 0
R: 4609
Level 5
+1

Dit is zo zielig, je clubje zou maar een voorzitter hebben zonder visie. Je kan dan eindelijk eens een beker winnen verlies je van Sivasspor. Jullie kunnen wel zeggen ja maar de verdediging of dit of dat is niet gereed van Fenerbahce maar weet wel dat je tegen Sivasspor speelt.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen