VIDEO: Wie is Zanka?


azaank
De verwachtingen waren hooggespannen toen Zanka zich in de zomer van 2012 meldde in Eindhoven. 

De Deense verdediger was groot, sterk en had zich in het verleden in de Champions League bewezen als uitstekende stopper. Zelfs Lionel Messi had het twee jaar daarvoor moeilijk met hem.
Zanka zou na twee seizoen in Eindhoven terugkeren naar FC Kopenhagen, maar had het gevoel dat hij geen eerlijke kans had gehad bij PSV. Hij mikte op revanche en kreeg deze in deze zomer. De Deense verdediger had zich bij zijn rentree snel in de basis geknokt en bleek snel de stabiele verdediger die hij voor zijn transfer naar Nederland was. De Deen verdiende een transfer naar de Premier League.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (6) 


+: 1943
-: 0
R: 4609
Level 5

Wie de fuck is dit nou weer, moeten Fener supporters met zulke nietsnutten genoegen nemen?


+: 721
-: 10
R: 1172
Level 5

Bu adam geldi ya, artik 5 ay banko arka arkaya sampiyonuz.
Overigens ziet hij er erg gemotiveerd uit en heeft hij duidelijk zin in met de foto die hij heeft gemaakt, weinig spelers gezien die zo gemotiveerd eruit zagen op de foto.+: 276
-: 0
R: 501
Level 4

Zangief + Blanka = Zanka


+: 11524
-: 0
R: 11725
Level 5

Welcome CÖP.


+: 16
-: 10
R: 54
Level 1

Jailson jongen :D :D :D :D :D maar hopen maar dat kjær ook nog komt en Kolarov en dan klaar maar ff hoor muriq moet geen geval slimani worden lompe stokstaart die hij is


+: 80
-: 0
R: 331
Level 3

Is hij niet een heel erg meevoetballende verdediger a la Pique/Ramos? Dat zou niet zo zeer werken bij Fenerbahce.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen