Olympique Marseille verlaagt transfersom Luiz Gustavo


aluizgust
Luiz Gustavo lijkt binnenkort een nieuwe werkgever te krijgen.
Marseille heeft de vraagprijs van de Braziliaan verlaagt van 10 miljoen euro naar 7 miljoen euro. Turkse media weet te melden dat Fenerbahce de voornaamste kandidaat lijkt te zijn voor de middenvelder.

Eerder legde Fenerbahce een bod neer bij de Franse club van 5 miljoen euro. Dat bod werd afgeslagen door Marseille. Nu de vraagprijs is gedaald met maarliefst 3 miljoen euro lijkt Fenerbahce zijn kans te grijpen. 

Damien Comolli, technisch directeur van Fenerbahce, reist binnenkort naar Marseille af om in een gesprek dichterbij een transfer te komen van de Braziliaan. 
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen