Officieel: Martin Skrtel tekent voor 1 jaar


agenos
Martin Skrtel heeft alsnog zijn handtekening gezet onder een contract bij Atalanta. 

De 34-jarige verdediger uit Slowakije betitelde onlangs een aanbieding van Fenerbahce nog als schandalig en leek daardoor op weg naar de uitgang.

De spijkerharde verdediger beschikte bij Fenerbahce over een verbintenis tot medio 2019. Omdat club en speler er aanvankelijk niet uitkwamen, mocht Skrtel vertrekken. 

Wat wel opvallend is dat Skrtel voor 1,1 miljoen euro een contract heeft getekend bij Atalanta.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (7) 


+: 41
-: 0
R: 231
Level 3
T32

Begenmiyorsan adios :fb:


+: 52
-: 10
R: 173
Level 3

Kak man ik dacht even 1 jaar voor Fener.
Jammer,+: 8
-: 0
R: 77
Level 2

Jammer dit, Atalanta is en goede club maar je hebt al jaren bij fener gespeeld. Ik weet ook bijna zeker dat die meer bij ons zou verdienen.


+: 5676
-: 0
R: 8936
Level 5

Zijn plan was waarschijnlijk altijd om al naar Atalanta te gaan tenzij Fenerbahce hem een hoog salaris gaf. Goed dat hij weg is


+: 129
-: 10
R: 492
Level 3

Volgens mij is hij daar gegaan omdat Fener al.jaren geen kampioen is geworden en dat.hij kampioen wilt meemaken.in zn verdere cariere .


+: 11
-: 0
R: 58
Level 2
+2

Jij denkt dat Atalanta boven Juventus gaat eindigen?+: 1942
-: 0
R: 4608
Level 5

Atalanta speelt tenminste Europees. Iedereen met gezond verstand zou misschien wel een stapje achteruit doen om dan toch wel nog Europees te kunnen spelen, alhoewel ik het niet eens als een stap achteruit zie.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen