'Fenerbahçe biedt 7 miljoen voor gouden duo'


air
Fenerbahce onderzoekt of het twee vliegen in één klap uit Medipol Basaksehir kan halen. 

De “Gele Kanaries” zijn bereid om voor het duo Irfan Can en Mahmut Tekdemir 7 miljoen euro op tafel te leggen.

Het aanbod werd echter afgewezen door Medipol Basaksehir voorzitter YUksel Gumusdag, die voor beide spelers totaal 9 miljoen rekent. Fenerbahce wil beide spelers toch nog halen als versterking.

Bij een eventuele uitschakeling van de Champions League volgende week mogen beide spelers vertrekken naar Fenerbahce,” althans dat meldt de Turkse media.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (4) 


+: 1213
-: 10
R: 2337
Level 5

Fener lijkt volgend seizoen 1-8-2 te spelen ofzo. Hoe ongeloofwaardig kan een transfergerucht zijn. Straks halen ze nog een keeper.


+: 740
-: 0
R: 1381
Level 5

1-8-2 kan niet. Dan speel je met 11 man in het veld. :tok:+: 1213
-: 10
R: 2337
Level 5

Die 1 is de scheidsrechter :-*


+: 275
-: 0
R: 478
Level 3

Waarom zou Basaksehir dit ooit accepteren? Ze hebben niet dringend geld ofzo nodig en met de bedragen die rondgaan kunnen ze deze heren nooit vervangen.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen