Fenerbahçe speelt met 2-2 gelijk tegen Cagliari


ayaa
Fenerbahçe heeft woensdag een oefenwedstrijd afgewerkt tegen Cagliari. Op Saracoglu werd er met 2-2 gelijkgespeeld tegen Cagliari.

Voor de ploeg van trainer Ersun Yanal scoorden Emre Belozoglu en Ozan Tufan in de eerste helft. Na de rust kwam Cagliari terug en eindigde de wedstrijd in een 2-2 gelijkspel.

In de tweede helft kregen heel veel spelers kansen bij Fenerbahce.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (6) 


+: 11524
-: 0
R: 11725
Level 5

Volgens mij gaan we heel het seizoen met Reyes en Sadik spelen.


+: 721
-: 10
R: 1172
Level 5

Vergeet Alper niet.+: 2737
-: 0
R: 3459
Level 5

Kruse op 10 gaat niet werken, heel de wedstrijd weer onzichtbaar. Op dit moment is de enigste voorhoede speler die gevaar brengt Garry en daar ben ik blij om, maar de rest moet echt meer zijn best doen, anders zijn we weer buiten de top 5.

Sadik heeft trouwens best sterk gespeeld, het is meer dat die idioot Reyes heel de wedstrijd weer heeft verpest. Jailson op CV was ook ijzersterk. Harun Tekin moet zich trouwens doodschamen, sinds zijn komst niet één goede pot gespeeld, elke maç die hij speelt krijg hij er twee om de oren en dat moet een goede keeper voorstellen.


+: 3
-: 0
R: 7
Nieuw

Ik ben blij met het vertoonde spel in de eerste helft!

Je ziet wel dat we in de breedte kwaliteit missen.. een paar wissels en we spelen als verleden jaar...


+: 47
-: 0
R: 276
Level 3
T32

Ik verwacht veel van ersun en onze spelers dit seizoen. Oefenwedstrijde n zijn er niet voor niets. Ik hoop dat Ozan gaat uitblinken dit seizoen, gun het hem echt, net als ons alle andere spelers. Wij zijn fener :fb:


+: 1943
-: 0
R: 4609
Level 5

Yat yat yat!
:end:

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen