Deense duo op weg naar Fenerbahçe


azankase
Fenerbahce wil zijn verdediging in de zomer versterken met twee verdedigers.
De duo van het Deense nationale elftal Simon Kjaer en Zanka zijn volgens diverse Turkse media akkoord met de Turkse topclub

Volgens Hurriyet is Huddersfield-verdediger Zanka dichtbij een overstap naar Fenerbahce. De Deen heeft een transfersom van rond de 5 miljoen euro maar mag op huurbasis vertrekken.

Fenerbahce is naarstig op zoek naar versterking voor de verdediging, maar het wil niet te veel geld uitgeven. Er zijn enkele verdedigers in beeld bij Fenerbahce, maar de club wil geen transfersom op tafel leggen. 

Fenerbahce kan de verdediger huren met optie tot koop, maar kan de Deense speler ook overnemen voor een bedrag van rond de 3,5 miljoen euro. Zanka ontvangt zelf 2 miljoen euro jaarsalaris. Meer info volgt..
Artikel delen met vrienden:


Reacties (1) 


+:
-:
R:
Nieuw

wow als dit lukt zie ik fb ver komen en ZEKER MEEDOEN HELAAS WEL
mijn gevoel zegt dit jaar gaat basak 4e5e ofzo worden

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen